dijous, de juny 07, 2007

L'Exèrcit espanyol prohibeix de fer fotografies a la via pública

Acción Captación/Información - UMIC 2 JEPERSUIGE 3 , o sigui reclutar incauts per a l'exèrcit espanyol. El que li ha passat al blogger Cèsar Llamborda ens pot passar a tots. Ha fet una foto pel seu blog, Tarragona 2016, i a partir d'aquí l'individu que veieu amb el diari a la ma se li ha tirat a sobre acusant-lo de terrorista. El blocaire s'ha identificat i ha dit que la foto era pel blog però a ulls del militar ha continuat sent un terrorista doncs segons ens explica Cèsar Llamborda al seu blog l'ha estat seguint pel carrer durant una bona estona.
Més enllà de parlar sobre si és idoni que aquesta gent instal.li el seu xiringuito a casa nostra penso que el més greu és que està en joc l'ús del carrer per part de la població. Com a persones penso que hem de ser lliures per caminar per la nostra ciutat -amunt i avall- i si ens ve de gust doncs poder fer fotografies, parlar o meravellar-se si convé. Ni militars ni normatives falsament cíviques ens han d'impedir caminar tranquil.lament pels carrers de la nostra ciutat.

Font: Conexions

2 comentaris:

Cèsar Llamborda ha dit...

Doncs si,

El personatge que surt retratat aquí m'ha estat seguint una bona estona i poc abnas ell mateix un militar amb gorra de plat m'han impedit fer fotografies pel meu blog.

Gràcies pel post!! Una abraçada des de la Tarragona del 2016!

Unknown ha dit...

Sabadell i Tarragona: agermanats per la llibertat d'expressió pel dret a poder informar i retratar lliurement.

Blogs & llibertat!