dijous, de juliol 03, 2008

Espai Jove '08, 4-6 de juliol, la festa major popular i alternativa de Barberà

Un nou any el jovent organitzat de la ciutat impulsa l'ESPAI JOVE, l'àmbit més popular, alternatiu i autoorganitzat de tota la Festa Major de Barberà. Aquest any l'Espai Jove s'ubicarà al Parc de Can Serra.
Us convidem a què visiteu i gaudiu d'aquest espai de festa major que ha estat organitzat i impulsat per joves de la ciutat amb un objectiu doble: fer festa major des de la base i des del propi veïnat i adaptar a l'ambient festiu la tasca quotidiana que desenvolupem a nivell associatiu, cultural i polític a la ciutat. No volem passar per alt que aquesta Festa Major la viurem en un ambient de solidaritat i també de denúncia. De solidaritat respecte el Xavi, el company que ha estat denunciat per la cololocació d'una pancarta antimonàrquica a l'Ateneu de Barberà. De denúncia, perquè ha estat denunciat per la iniciativa política i policial del govern municipal encapçalat per Ana del Frago, fent un ús irregular i parcial de les atribucions que temporalment té el seu equip de govern. Tampoc volem oblidar-nos del veïnat de Can Serra que durant uns dies conviurà amb l'Espai Jove, fent possible que les festes populars i autoorganitzades per altres veïns i veïnes de Barberà es desenvolupin allà on s'ha desenvolupar: als carrers i places més cèntriques de la ciutat. Segur que aconseguirem fer compatible el fet de viure al barri i el fet de viure la festa.

Sense més, us desitgem una bona Festa Major. Totes i tots som el Xavi!!

Ateneu de Barberà
2 de juliol de 2008
www.ateneubarbera.org

"Les corones continuaran cremant-se a Barberà mentre hi ha hagi privilegis contra els quals lluitar"


PROGRAMACIÓ:

Divendres 4

19h CORREBARS per la Llibertat d'Expressió i Contra els Abusos de Poder, amb la TXARANGA DEL METAL! (inici al Casal de Joves Obriu Pas, C/ Pere Sanfeliu 24-26)

21h PREGÓ I TRACA

21.15h Concerts amb
KASPARRATA
KALAVERAX
KONTRABAND
SOTAZERO

3h Música amb els AZUCARILLO HITS, "the best of lo mejorcito"

Dissabte 5

13h ROBARBERADA primera cadena de roba de la Festa Major. Participa-hi!!

17h Teatre Social

21'15 Concerts
EXXILIO
GAZAPOS
AMENAÇA COLoLECTIVA
REVOLTA 21

3h TACTEL DJ'S

Diumenge 6

12h Taller de txapes i samarretes

14h Dinar Popular (tikets 7EUR, venda a les barres tot el cap de setmana)

16h Campionat de SingStar

18h Pagès i Pagesa de Ferro, competicions de força bruta i brutícia en general. Inclou la prova de l'EscalaBirres

21'15 Concerts
VEGA
KONTRITUS
LILITH
ORQUESTRA MITJANIT

Organitzen l'Espai Jove:
Ateneu de Barberà, Casal de Joves Obriu Pas, Assemblea de Joves de Barberà, Kololectiu de Dones de Barberà, Cololectiu Rokotroglo-Rocòdrom de Barberà i Koordinadora de Grups de Barberà.