dimecres, de juliol 30, 2008

Jornada de solidaritat cas Xavi demà dimecres + nota Ateneu

Demà dimecres torna a haver-hi ple municipal, i des de l'Assemblea Informativa i de Seguiment del Cas Xavi es torna a convocar al veïnat a mobilitzar-se en solidaritat amb el jove Xavi Oñate.
Demà a partir de les 17 hores s'instal·larà una parada informativa a la Plaça de la Vila on a banda d'informar sobre el cas, també es seguiran recollint firmes de suport. A les 8 de la tarda es donarà per finalitzada la parada i es pujarà al Ple Municipal per seguir el debat sobre el cas, a partir on estarà present la moció que es va presentar l'anterior ple per part de l'Assemblea Informativa i de Seguiment del Cas Xavi.
La solidaritat ens fa ser més fortes i ens fa ser un poble viu i actiu.
Resteu tot el veïnat convidat

Assemblea Informativa i de Seguiment del Cas Xavi


Nota Adjunta (Ateneu de Barberà)
La passada nit de diumenge es va tornar a produir un altre atac contra l'Ateneu de Barberà, calant-se foc a una de les façanes aprofitant que hi havia un sofà abandonat. Un atac com aquest es va produir en les festes majors de l'any 2007, resultant atacats, containers de carrers veïns. Veïnat de la zona va alertar als bombers, i també es té constància de la presència de dos joves adolescents que van fugir de la zona. Des de l'Ateneu volem mostrar el nostre rebuig a aquest tipus d'accions que són habituals a la ciutat i de les quals hem estat víctimes de forma reiterada. No cal que recordem que encara estem esperant resposta del govern municipal sobre l'incendi d'una furgoneta municipal a la Torre d'en Gorgs, on misteriorosamen? ha restat tot parat quan es començava a saber, informalment, quines eren les persones que podien estar relacionades, unes persones que no és la primera vegada que actuen de piròmans a la ciutat. Si el govern municipal vol seguir donant cobertura a aquests piròmans l'Ateneu de Barberà actuarà amb responsabilitat i de forma decidida per aturar aquests atemptats contra béns col#lectius i comunals de Barberà i contra espais associatius de la ciutat.