dissabte, de març 17, 2007

Comunicat premsa Palau de Miraflores

Des de l’Assemblea de Precaris contra l’Especulació de Sabadell comuniquem:

-Que aquesta matinada ha estat alliberada una vivenda al carrer Sant Cugat. Els veïns de la zona ja han estat informats de la voluntat del col·lectiu de rehabilitar aquest espai abandonat durant més de deu anys per convertir-lo en una vivenda digna. Agraïm el seu suport.

-La nostra voluntat de continuar treballant de mà de la societat sabadellenca a través del seu teixit associatiu a seguir formulant respostes polítiques a la problemàtica sagnant de la manca de vivenda com manifestació particular de la precarietat que ofega les aspiracions de justícia social de les classes populars a la nostra ciutat.

-El nostre anhel que cap persona dipositi encara esperances en què sigui a través de la representació política dels partits autoanomenats d’esquerres que s’esdevingui un canvi profund pel què fa a l’exercíci del dret a una vivenda digna. L’actitut repressiva d’IC-Verds des de l’assumpció de responsabilitats en la Conselleria d’Interior així com la connivència de tots els partits que han assumit responsabilitats de govern a la nostra ciutat amb la màfia immobiliària no ens deixen cap altra opció que convidar a tothom a que s’organitzi civilment per garantir els seus drets.

-Que entenem la repressió com una conseqüència previsible de mans d’aquells que han de garantitzar els seus privilegis i per això no ens espanta. Serà la solidaritat i el treball mutu el què frenarà formes repressives com les moltes denúncies, seguiments, identificacions, desallotjaments (com els dos realitzats ahir a Sabadell) de les quals hem estat víctimes

Sabadell, 17 de març de 2006

APCES