dimecres, de març 14, 2007

Coordinadora per a la Salvaguarda del Massís de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l'Obac fa una crída d'ajuda

Companys i companyes,

La campanya de la Coordinadora contra la carretera de Mata-rodona no ha acabat pas, però ha entrat en una altra fase. L'objectiu ara és aprofitar tot el capital d'esforç i legitimitat guanyats en la lluita a favor del parc per forçar canvis en les estructures de gestió i participació del parc natural, canvis que facin impossible que actuacions tan irresponsables i prepotents com les que hem viscut es puguin tornar a repetir en el futur.

Durant aquests mesos les entitats que formem part de la Coordinadora hem hagut d'aportar quantitats econòmiques de vegades força importants per tirar endavant la campanya (anuncis als diaris, pancartes, organització de la concentració al coll d'Estenalles, adhesius i tríptics, cadenes, etc.) i, malgrat que ja hem assumit una part important dels costos, el dèficit continua essent considerable.

Per això us volem demanar la vostra col·laboració econòmica, en la mesura que us sigui possible, col.laboració que podeu fer efectiva ingressant al compte corrent núm. 2100-0715-12-0200134788 (especificant "Coordinadora Sant Llorenç del Munt"). De debò que ho necessitem i tota aportació serà benvinguda.

Moltes gràcies novament el vostre suport.

Coordinadora per a la Salvaguarda del Massís de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l'Obac