dimecres, de març 07, 2007

S'inaugura "Can Rusti", la nova sala de concerts de Sabadell

Aquest divendres, 9 de març, a les 23.00, s'inaugurarà la nova sala de concerts "Can Rusti", a Sabadell. En aquest primer concert hi tocaran els grups vallesans Mistahaid, que toca ska i rumba, i Four jamming notes, una banda de jazz.

La intenció dels promotors de "Can Rusti" és oferir una alternativa d'oci alternatiu al jovent de Sabadell i de la comarca, amb música en directe dels joves grups amb més futur del Vallès i d'arreu del país. La intenció, en un principi, és programar un concert amb dos grups, cada dues setmanes, una freqüència que podria variar en funció de l'acceptació que tingués la iniciativa.

D'aquesta manera, des de "Can Rusti" es pretén donar resposta a una necessitat que a Sabadell i al Vallès està força descuidada, la de l'oci juvenil nocturn diferent al de la discoteca. Aquesta oferta combina la possibilitat de gaudir de música de qualitat en directe i de donar espais d'expressió i experiència a joves grups que tenen dificultats per fer-se un lloc en els grans concerts i festivals.

La sala de concerts està situada a la carretera de Sabadell a Terrassa, 2. Per rebre més informació d'aquesta, només cal escriure a canrusti@gmail.com.