divendres, de gener 26, 2007

Cicle d’hivern al Marquet de les Roques

POEMES I POETES A LA VORA DEL FOC

Durant cinc dissabtes a la tarda, a la casa pairal de la família de Joan Oliver-Pere Quart, el Marquet de les Roques a Sant Llorenç Savall (el Vallès Occidental), tindrà lloc un seguit de recitals de poesia ben particulars. Les lectures poètiques es faran a l’antic menjador de la masoveria, a la vora de la gran llar del foc, i els assistents, a més a més, podran degustar poemes i torrades alhora.

El cicle, organitzat per l’Obrador i amb la coordinació de Roc Casagran, començarà el proper dissabte dia 27 de gener, a les sis de la tarda, amb els poetes Miquel Desclot, Josep Maria Ripoll i Josep-Ramon Bach.

La següent cita serà el 10 de febrer, a dos quarts de vuit del vespre, amb el grup Víctima i Botxí, format per Òscar Rocabert i Maat i Fontanet. (Podeu trobar m

és informació sobre aquest grup a www.victimaibotxi.com).

La tercera sessió anirà a càrrec dels poetes Feliu Formosa, Esteban Martínez i Roc Casagran, i serà el dissabte 24 de febrer, a les sis de la tarda.

Els poetes protagonistes de la quarta sessió, que serà el dia 10 de març a les sis de la tarda, seran Enric Casasses, Carles Hac Mor i Laia Noguera.

El cicle conclourà el 24 de març, a partir de les sis de la tarda, amb les actuacions de Dolors Miquel, Josep Pedrals, Xavier Grimau i Joan Josep Camacho Grau.

Ben aviat podreu trobar tota la programació al web: www.diba.es o per correu electrònic podeu demanar informació detallada a roc.casagran@gmail.com i a lobrador@lobrador.net.