diumenge, de gener 28, 2007

Ordint la Trama, presenta enguany dos certàmens

El matí del dia 24 de gener, l’associació cultural sabadellenca Ordint la Trama va presentar al Casal Pere Quart de Sabadell les bases dels dos certàmens que organitza, i que juntament amb la revista i una festa anual són les bases del seu treball sòciocultural.

Per una banda, va fer públiques les bases del 6è Certamen Literari Clara Alzina, un referent ja a la ciutat, i amb una participació que entre prosa i poesia cada any ha oscil·lat entre les 50 i 100 obres. El jurat està format per Antoni Dalmases, Miquel Bach, Esther Centelles, Josep Maria Ripoll, Òscar Rocabert i dos representants d’Ordint la Trama, i per aquest any les quantitats econòmiques per als guanyadors s’han augmentat força, i s’ha passat dels 320 euros en premis de les edicions anteriors fins als 700 d’enguany. Cal destacar, a més a més, que tots els treballs guanyadors seran publicats en un llibre. Finalment, també s’ha anunciat que les obres guanyadores del Clara Alzina 2006 seran publicades aquest proper mes de maig.

Per l’altra banda, en el mateix acte es van fer públiques les bases del 2n Concurs de Contraportades d’Ordint la Trama, fent especial èmfasi en la voluntat de potenciar la creativitat i la participació entre la ciutadania. Les propostes, que han de girar entorn del lema “Cultura i societat”, es poden enviar tant en format rígid com a través del correu electrònic, i les premiades ocuparan les contraportades de la revista els mesos següents a l’adjudicació del premi, i els autors guanyadors gaudiran d’una subscripció anual a Ordint la trama.

L’acceptació d’originals, en ambdós casos, acabarà a finals del mes d’abril, i els guanyadors es donaran a conèixer al mes de maig, coincidint amb el sisè aniversari d’Ordint la trama que tindrà lloc al Marquet de les Roques.

Podeu trobar les bases completes a la web de la revista www.ordintlatrama.cat