dilluns, de gener 22, 2007

“Sabadell Cruïlla” es presenta acompanyada de més de 150 socis

Amb més de 150 socis i sòcies presents a l'Aliança Francesa, es presentà el passat divendres l'entitat ciutadana “Sabadell Cruïlla”. L'entitat obre així uns mesos d’intensa activitat, per tal de generar i aconseguir un debat ampli i ciutadà entorn del perllongament dels FGC a la ciutat.

L'entitat que ja compta amb més de dos-cents socis fundadors va deixar clara, en veu de la seva presidenta M. Dolors Llonch, la seva voluntat d'adreçar-se al màxim d'entitats de la ciutat amb l'objectiu de presenta'ls-hi el projecte i aconseguir que se sumin a la demanda d'un debat obert i profund. Així des de l'entitat es vol plantejar la necessitat que la societat civil prengui protagonisme en un tema de tanta transcendència i repercussió, alhora que s'emplaça a partits i administracions a fer-se seva la proposta, amb les diferents aportacions d'entitats i persones.

En la mateixa línia, van deixar clar, que la proposta “Sabadell Cruïlla”, detallada per l'arquitecte Manel Larrosa, no és una proposta tancada, sinó que es busquen adhesions crítiques i en forma d'esmena. És a dir, és una alternativa que demostra que hi ha més opcions de traçat i de construcció.

Per últim, l'entitat va exposar la seva voluntat de motivar aquest debat en el temps prudencial de pocs mesos de manera que, un cop realitzat, l’entitat Sabadell Cruïlla es dissolgui i lliuri als representants polítics i a les administracions l’opinió pública formada i la responsabilitat de la gestió del projecte.