diumenge, de febrer 25, 2007

Concentració a Terrassa contra els atacs feixistes

Més de dues-centes persones es van concentrar davant l'ajuntament de Terrassa contra les agressions feixistes de la passada setamana. La concentració havia estat convocada com acte repulsa de tota la societat civil en contra dels atacs soferts el dissabte 17 de febrer a membres de Joves d’Esquerra Verda i Joves Comunistes.

Un dels joves agredits dissabte passat encara és a l'hospital amb dues costelles trencades, una fractura al nas i problemes de visió en un ull.
Aquest atac que es considerat pels convocants com "premeditat, organitzat i estudiat amb anterioritat demostra que els col·lectius d’extrema dreta consideren les seves accions impunes, no només atrevint-se ja a agredir a hores i zones de concurrència sinó a cara descoberta".
Amb aquest acte, segons el manifest que es va llegir, "se’ls hi vol demostrar que la realitat dista molt d’aquest punt de vista, que la nostra societat no admet ni admetrà cap actuació d’aquest tipus. Ara han fet un pas més en la seva conducta irracional, ja no es tracta d’agressions desorganitzades o pallisses fortuïtes, ara ataquen de forma organitzada obertament a entitats, col·lectius, ciutadanes i ciutadans que no comparteixen la seva irracional visió del món"
Les actuacions de grups neonazis al Vallès fa temps que sovintegen. A Castellar del Vallès i Sabadell, poblacions on han sovintejat les agressions feixistes, diferents associacions i entitats s'havien queixat de la connivència de la policia amb els agressors, que malgrat que havien estat identificats com a autors de diferents actes violents, en la majoria de casos els havien deixat en llibertat.
Font: Llibertat.cat

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molta gent d'EUiA i ICV que són absents/es a les terres gironines a l'hora de denunciar la detenció de la Núria Pòrtulas per part del Mossos del Departament d'Interior d'en Saura.Hi ha ciutadans de primera i de segona?
Més informació: http://www.elsud.org/