dimarts, de febrer 13, 2007

"Poemes i poetes a la vora del foc" va acollir 60 persones al Marquet el passat dissabte

El passat dissabte dia 10 de febrer, prop de seixanta persones es van reunir al Marquet de les Roques, a Sant Llorenç Savall, per assistir a una lectura poètico-musical a càrrec del duet Víctima i Botxí, format per Òscar Rocabert i Maat i Fontanet.

El recital s'inclou dins del cicle Poemes i poetes a la vora del foc , que té lloc cada quinze dies en aquest bucòlic indret del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.

Després de la música i la poesia, el públic va degustar unes torrades acabades de fer a la llar de foc, i va poder endur-se el segon plec del recull de poemes que s'edita amb motiu d'aquest cicle i que tindran la possibilitat de completar en els propers recitals, els dies 24 de febrer (Feliu Formosa, Esteban Martínez i Roc Casagran), 10 de març (Enric Casasses, Carles Hac Mor i Laia Noguera) i 24 de març (Dolors Miquel, Josep Pedrals, Xavier Grimau i Joan Josep Camacho Grau). Tots tres recitals començaran a les sis de la tarda.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Recordo que aquella nit el bon Josep semblava que estigués completament adormit assegut a la cadira, però no: estava escoltant Víctima i botxí amb una intensa atenció, pròxima al paroxisme... Quin paio! Això sí que són coions!