dilluns, de febrer 26, 2007

L'Entesa presentarà una proposició al Ple per demanar que els ferrocarrils es soterrin fins a Sant Quirze

L'Entesa per Sabadell (ES) presentarà al Ple municipal de dimecres una moció en la qual reclamaran el suport de tots els grups municipals per demanar que el soterrament dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), al seu pas per Gràcia i Can Feu, arribi fins a Sant Quirze. En aquest sentit, els veïns d'aquests barris ja han recollit més de 2.000 signatures. Pel portaveu de l'Entesa, Isidre Soler, "cal aprofitar l'oportunitat d'eliminar definitivament els problemes que genera tenir les vies a l'aire lliure i de buscar els recursos econòmics per fer-ho possible". A més, des de l'ES consideren que si tots els grups municipals donen suport a la seva moció "la Generalitat hauria d'incorporar aquest suggeriment", ja que només s'haurien de soterrar 700 metres més de via.

Els entesistes recorden que el departament de Política Territorial i Obres Públiques ja ha tingut en compte part de la seva al·legació ja que el projecte actual d'allargament dels Ferrocarrils preveu el soterrament des de Sabadell Estació fins més enllà de la Rambla Ibèria, fins el carrer Sobarber. Per Soler, però, cal que es completi aquesta mesura ja que "permetria eliminar les molèsties que generen el pas dels trens i faria desaparèixer la barrera que suposen les vies". A més, els entesistes consideren que el soterrament permetria construir un passeig entre Sabadell i Sant Quirze, "un espai públic que milloraria la connexió a peu entre les dues poblacions".

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Veiem que els d'info sabadell sou la veu de l'entesa. a mi em semblava que us proclamàveu independents i dipositaris de la veritat absoluta. Ara ja veig cap a quina banda tireu. Jo que m'havia fet il·lusions....

Anònim ha dit...

jo no crec que sigui aixins jo crec que es vasen a explicar la realitat i el que la gent l'interesa des del seu punt de vista i si en aquet cas han coincidit amb el projecte d'entesa jo hi estic del tot d'acord, o es que prefereixes el projecte actual?