dilluns, de febrer 19, 2007

Estil Bustos a Terrassa?

La Policia Municipal de Terrassa obliga el portaveu de la CUP a posar-se amb les mans a la paret i a ser registrat.

Estil Bustos a Terrassa?
La nit del divendres 16 de febrer van ser identificats dos membres de la CUP, Jaume S. i Pere V. per l'agent 0301 de la Policia Municipal mentre es trobaven posant cartells pel centre de Terrassa. Els dos membres de la formació terrassenca estaven posant cartells per anunicar el debat sobre cultura que la formació ha convocat per al dijous 01 de març.

El citat agent, que els va veure posant un cartell en un lloc en que ja n'hi havia d'anteriors, els va demanar que s'identifiquessin. Sense que s'oferís resistència per part dels 2 membres de la CUP l'agent, exhaltat, va cridar reforços, per la qual cosa en qüestió de pocs minuts es van presentar almenys 6 agents i un vehícle al lloc.
Els dos membres li van comunicar que estaven posant cartells amb cel·lo i només posaven cartells amb cola en llocs on ja hi havia cartells posats. Això no va servir de res i, malgrat les explicacions, el portaveu de la CUP va ser obligat a posar-se de cara a la paret i registrat, entre constants comentaris intimidatoris.

Entenem que aquests fets haurien estat impensables en el cas que el partit polític hagués estat un altre, i que es tracta, per tant d'un abús de poder i una actitud repressiva i política contra la CUP. Per això, demà es denunciaran els fets al Jutjat de Guàrdia núm. 3 de Terrassa (Rambla
d'Ègara) a les 10:30 h del matí.

Terrassa, 19 de febrer de 2007
Candidatura d'Unitat Popular de Terrassa