dimarts, d’octubre 23, 2007

Presentació del projecte RADIOBADIA.NET

Un projecte per al foment de l’associacionisme juvenil a Badia del Vallès mitjançant la participació ciutadana, l’intercanvi associatiu, el periodisme participatiu i les TIC.

Ara farà ja més d’un any, un grup de joves de Badia del Vallès iniciaren un projecte reivindicat des de fa molts anys: una ràdio comunitària a Badia del Vallès. Amb l’ajut del pla comunitari de la ciutat, el casal de joves i l’ajuntament, es desenvolupà un projecte per tal que el grup de joves creés i dinamitzés una ràdio participativa amb la finalitat de fomentar l’associacionisme juvenil inexistent a Badia i alhora potenciar el treball en xarxa entre les entitats de la ciutat, permetent la millora quantitativa i qualitativa del treball interassociatiu.

Després d’aquesta prova pilot dinamitzada amb la innovadora metodologia participativa PARTICIPA 3.0 de l’associació Vegga, ara s’empren una segona etapa del projecte amb la que es vol arribar a totes les entitats, col·lectius i ciutadans de la ciutat.

El proper dia 26 d’octubre de 2007 a les 19 hores al Casal de Joves de Badia del Vallès se celebrarà la presentació del projecte RADIOBADIA.NET en una jornada oberta a tota la ciutadania i en la que es treballarà participadament la implementació del treball en xarxa que vol fomentar Radiobadia.