dimarts, d’octubre 23, 2007

MÉS DE 500 PERSONES APLAUDEIXEN LES BOMBOLLES CONTRA EL QUART CINTURÓ

El passat dissabte 20 d'octubre 510 persones van assistir a l'espectacle “Bombolles contra el Quart Cinturó”, un espectacle del cèlebre artista Pep Bou. Amb aquest espectacle l'artista ha volgut ha volgut mostrar el seu suport amb la lluita de la Campanya Contra el Quart Cinturó.
És innegable que en Pep Bou atrau força públic, i que el suport a la Campanya no és reduït, com ho demostra que s'esgotessin les entrades malgrat el caràcter explícit de l'espectacle. En l'espectacle, a més de gaudir de la força de les bombolles d'en Pep Bou, van poder escoltar un poema de Maria Josep Corral i les informacions de la situació actual per part d'un dels portaveus de la Campanya, en Francesc Macià.

En la roda de premsa prèvia, la CCQC presentà la convocatòria de manifestació contra el Quart Cinturó “El Vallès sense el Quart Cinturó”, que es realitzarà el diumenge 18 de novembre entre les Franqueses i Granollers . Alhora la Campanya reclamà sentit comú en la programació del salt quantitatiu d'inversions en infraestructures que es deriva de l'aprovació de
l'Estatut de Catalunya, de manera que es puguin superar els dèficits en transport col·lectiu en el conjunt de la regió metropolitana, i la coherent inserció de les infraestructures amb el nou model territorial que s'estàdibuixant amb el Pla Territorial Parcial de la Regió metropolitana de Barcelona, del qual esperem un salt qualitatiu i quantitatiu pel que fa a la protecció dels espais agronaturals de les nostres comarques.