dimecres, de febrer 13, 2008

Comunicat del Moviment Popular de Sabadell en suport de la vaga del 14 de febrer

El proper dijous 14 de febrer un gran nombre de sindicats de l'àmbit educatiu, tant de professorat com d'estudiants, han convocat una vaga com a mostra de rebuig a la Llei d'Educació de Catalunya (LEC).

Des del Moviment Popular de Sabadell (MPS), xarxa que coordina diverses entitats de la ciutat, donem tot el nostre suport a aquesta convocatòria. Alhora volem mostrar públicament el nostre rebuig a aquesta llei, una llei que suposa una agressió frontal al model d'ensenyament públic que defensem. Això queda il·lustrat, per una banda, en el fet que la Generalitat pretén delegar a l'empresa privada els serveis necessaris per al centres educatius i, per una altra, augmentant la concertació de les escoles i obrint la gestió d'aquestes a l'àmbit privat. Alhora, una altra de les conseqüències de la LEC és la desregularització de la situació del personal docent. Així, veiem que lluny d'afavorir i apostar per la participació dins els centres educatius, el que fa és atorgar més poder a les direccions.

Aquests i molts d'altres són alguns dels aspectes que cal criticar d'aquesta llei. En aquest sentit, doncs, animem a totes les persones a mostrar la seva solidaritat aquesta jornada de lluita, així, recordem la convocatòria local que el Moviment d'Assemblees d'Estudiants de Sabadell ha fet per aquest dijous a les 10 del matí a la Plaça Doctor Robert.

JA NO ENS ALIMENTEN MOLLES!

Moviment Popular de Sabadell, 10 de Febrer de 2008