dissabte, de febrer 02, 2008

Nova agressió nazi a Sabadell. La Plataforma Antifeixista convoca a la mobilització!

El passat dimecres dia 30 es va produir una nova agressió feixista a un jove de la ciutat, una més “a la llista” però que no ens deixa indiferents, al contrari, ens obliga a mantenir el nostre posicionament enfront del feixisme amb més força i fermesa que mai, per denunciar i fer saber que no es tracta d’un fet aïllat, sinó que a Sabadell hi ha un problema evident.

Cal recordar que el passat mes de novembre una trentena de neonazis es van concentrar davant de l’Ajuntament davant la passivitat de les forces polítiques i els Mossos d’Esquadra. Reclamaven justícia per Iván Chicano, un dels neonazis més coneguts entre els veïns de Sabadell per la seva trajectòria, en la que té varis processos judicials oberts per pallisses, l’agressió a un policia nacional, amenaces, etc. Ens van voler fer creure que aquest jove havia deixat la violència de banda, que “treballava i que ja no es posava en merders”. Doncs aquí el tenim, una vegada més, sent protagonista de la pallissa que el dimecres passat va rebre un jove de Sabadell. Els fets es van produir a quarts de 7 de la tarda a l’Avinguda Barberà, quan van baixar d’un cotxe Iván Chicano i un altre conegut neonazi de Castellar i va començar l’agressió per l’esquena, propinant-li cops i patades, ocasionant-li diverses contusions. El jove va haver de ser atès a l’hospital i va haver de rebre punts per un trau a la cara.


És per això que des de la Plataforma Antifeixista de Sabadell convoquem demà diumenge dia 3 de febrer una concentració a les 18:00 hores a la plaça Dr. Robert per demanar justícia, perquè nosaltres sí que podem fer-ho amb el cap ben alt, sense que ens puguin assenyalar com a culpables de res. Tots sabem qui són els que agredeixen, intimiden i insulten.


Prou agressions feixistes, assenyalem els culpables!


Plataforma Antifeixista de Sabadell, 2 de febrer de 2008

3 comentaris:

Albert Buigues ha dit...

Fem fora el feixisme del pais!!

Cap agressió sense resposta!!

Un camarada de Viladecans

Anònim ha dit...

Cap agressió sense resposta

Anònim ha dit...

Ni oblit ni perdó