diumenge, de febrer 10, 2008

A veure si entre tots i totes podem fer que un obrer sigui català de l'any (CGT)

-CAL DONAR UN ESGLAI AL CAPITAL I ACONSEGUIR QUE EL COMPANY MERCADER, UN OBRER, QUEDI FINALISTA ENTRE ELS 10 CATALANS DE L'ANY

MERCADER CATALÀ DE L'ANY!!!!

vota, vota i vota fins al dia 14 de febrer i passa la proposta als teus contactes de correu, de sms,... cal aconseguir-lo, que s'espanti l'ajuntament i el capital

Saturnino Mercader, president del Comitè d'Empresa de TMB i membre del Comitè de Descansos, va entrar ahir a formar part de la llista dels nominats a català de l'any. Entre els nominats hi apareixen, a proposta del públic, les personalitats que més han destacat l'any 2007.

Saturnino Mercader ha destacat per la seva lluita com a treballador de TMB, reclamant els dos dies de descans, o donant suport al CSA Can Vies de Sants. De fet, és una de les persones que va solidaritzar-se amb el centre social durant el judici. Mercader va ser expedientat per TMB arran de la vaga d'autobusos, acusant-lo de punxar les rodes d'un vehicle el dia 23 de gener a la sortida de les cotxeres de la Zona Franca.

"El Català de l'Any" és un concurs que organitzen conjuntament TV3 i El Periodico, i té diverses fases. En la primera fase, l'actual, es fan les nominacions. Qualsevol persona pot ser nominada via SMS, trucada telefònica, o mitjançant la pàgina web del concurs. Aquesta fase acaba el 14 de febrer.

La segona fase, del 14 de febrer al 26 de març, servirà per deixar només tres finalistes, i finalment els 27 i 28 de març es decidirà el guanyador.

Podeu votar per Saturnino Mercader fent clic aquí.

http://www.cataladelany.cat/index.php