dimarts, de maig 08, 2007

Jornada de debat i reflexió organitzat per l'Espai Feminista Revolucionari (EFER) sobre "El sexisme en els moviments socials"

Benvolguts/des,

Us convidem a participar a la propera jornada de debat i reflexió organitzat per l'Espai Feminista Revolucionari (EFER) sobre "El sexisme en els moviments socials" que es celebrarà el proper 12 de maig a les 17:30h a la Torna (c/Sant Pere Màrtir 37, Gràcia) i que durarà fins les 21h.

L'EFER és un espai de debat que va néixer arran de la plataforma 8 de març fa un any. L'espai sorgeix de la necessitat de debatre i reflexionar sobre el sexisme present en la nostra societat per tal d'articular un discurs comú. Des d'aleshores s'ha realitzat quatre trobades en les quals s'han treballat temes com la sexualitat, les teories feministes, els conceptes de sexe, gènere, etc. I on només han participat dones a títol individual.

Vist que el sexisme és un tema que ens afecta a totes i a tots dins l'EFER es va proposar fer jornades mixtes de forma periòdica. És per aquest motiu que us convidem a participar en aquesta primera jornada mixta.

Moltes gràcies per la vostra atenció,
salut i revolució!

Comissió preparatòria