dissabte, de maig 12, 2007

MOBILITZACIONS PER UN HABITATGE DIGNE I CONTRA L'ESPECULACIÓ

Des de diversos col·lectius i entitats de la ciutat integrats en la xarxa "Moviment Popular de Sabadell" s'inicia dilluns vinent una setmana de mobilitzacions en defensa del dret inalienable a un habitatge digne i de denúncia de l'especulació. Aquesta s'inclou en el marc de la campanya contra la precarietat en l'habitatge, en el treball i en l'educació.

Aquesta setmana de mobilitzacions finalitzarà amb una assemblea que es realitzarà el dissabte 19 de maig al Casal Pere Quart i que s'espera que compti amb una participació massiva de persones, col·lectius i entitats de la ciutat. A part d'accions que ara mateix no podem avançar, les activitats previstes són les següents:

- Dilluns 14 de maig: Performance informativa "El circ del mercat immobiliari"
Es realitzarà a partir de les 5 de la tarda a la Rambla, davant l'Ajuntament de Sabadell.

- Dimecres 16 de maig: Roda de premsa de presentació de la campanya.
Es realitzarà a les 10h al Carrer Comte Jofre número 30, davant de l'estació de trens de la Generalitat "Sabadell Estació". Durant aquesta es repartirà un dossier que reflecteix la situació actual de l'habitatge a la nostra ciutat i a nivell global.

- Dissabte 19 de maig: Assemblea Popular per un Habitatge Digne i Contra l'Especulació.
Aquesta es realitzarà a les 18h al Casal Pere Quart i serà oberta a la participació de totes i tots. Esperem que d'aquí en puguin sortir noves propostes d'activitats i mobilitzacions.