dimarts, de maig 15, 2007

Qui és Josep Anglada?

Fa pocs anys es va donar a conéixer en societat Josep Anglada i Rius, líder d'una nova formació política anomenada Plataforma per Catalunya (PxC), de la qual és fundador i president. PxC centra el seu programa polític en la denúncia de la immigració, motiu pel que la formació se l'ha comparada amb la francesa Front National de Jean-Maria Le Pen. Tot i el seu discurs de caràceter marcadament xenòfob, la formació va presentar el 2003 fins a 6 candidatures, que acabarien donant representació en ciutats tan destacades com Manlleu, Cervera, el Vendrell o Vic (on Anglada és regidor). No va aconseguir cap representant, ni quasi vots, a Palafolls i a Barcelona. Enguany, la formació s'expandeix i presentarà un total de 40 candidatures arreu del Principat amb l'esperança d'aconseguir rèdits polítics del fenòmen de la immigració.

Tot i així, la figura de Josep Anglada no és nova. Anglada és un un membre de la faràndula política més casposa que ja fa molts anys que remena la cua. Aquests dies, un vídeo corre per la xarxa i explica i mostra la identitat real d'aquesta persona. Diferents imatges posen de manifest el seu vessant més franquista, i és un dels membres destacats de la Falange a Catalunya i mà dreta de Blas Piñar. El vídeo mostra un Anglada habituat a les celebracions del Valle de los Caídos i habituat als discursos sense contingut ni missatge amb fàcils proclames a favor d'Espanya. El vídeo acaba demostrant que Anglada tan sols usa una màscara on es mostra un discurs light, però que realment no és pas més que això, una màscara que amaga una realitat molt diferent.

Text: Directe.cat
--------------------
Nota de la redacció: Sabem que no és de Sabadell, però creiem que és possitiu què la gent sàpiga realment qui és aquest feixista.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Per començar, es senyor Josep Anglada i Rius és una persona que lidera un partit polític democràtic, tant o més que altres com per exemple ERC.

Plataforma per Catalunya és un partit polític que xerra de coses importants i que de debó interessen a sa gent d'es carrer, i fuig de debats polítics estèrils que no solucionen res.

Es partits polítics tradicionals no representen es interesos reals de sa ciutadania, són partitocràcies cleptocràtiques que només cerquen omplir-se sa butxaca mitjançant s'espoli fiscal. Cap d'es partits polítics que s'autodenominen cínicament democràtics i a més nacionalistes no han tengut una política realista davant ses onades immigratòries que ha patit Catalunya durant es darrers vint anys.

Afortunadament p'es catalans ha sortit Plataforma per Catalunya que rebutja, amb arguments coherents, s'actual política d'immigració duta a terme per sa casta política catalana i espanyola. Josep Anglada té sa gosadia de plantar a sa col·lonització islàmica que està patint tota Catalunya i que està destruint sa seva identitat com a poble. PxC és s'únic partit que s'oposa obertament a sa construcció de mesquites i s'ús d'es vel en espais públics perquè això discrimina sa dona i va contra ses nostres arrels jueucristianes i grecollatines d'Europa.

Estic content de s'èxit polític de PxC i esper que es senyor Anglada obtengui representació a ses properes eleccions autonòmiques catalanes.

Per acabar, he dir que estau manipulant es llenguatge mitjançant tòpics per criminalitzar a PxC i es seu líder. PxC es davant de tot una organització que defensa sa civilització occidental i lluita contra sa invasió islàmica que té com a objetiu imposar a Europa i Catalunya s'alcorà i sa sharia. Es senyor anglada no és, ni de lluny, un feixista, perquè és un demòcrata. Es feixisme està representat bàsicament per aquelles persones que formen part d'es socialisme, ja que que es feixisme és sa combinació de socialisme i nacionalisme que se va produir a Itàlia. Per cert Benito Mussolini va pertànyer a n'es Partit Socialista Italià.