dimarts, de maig 15, 2007

L’ADENC ORGANITZA UN CURS D’INTRODUCCIÓ AL MÓN DELS AMFIBIS

Durant la segona quinzena del mes de maig l'ADENC realitza el curs “Coneguem el món dels amfibis” per tal d’apropar la coneixença i identificació al camp d'aquest grup de vertebrats a les persones interessades. Aquest curs està organitzat per l’ADENC i té el suport de l’Ajuntament de Sabadell, el departament de Medi Ambient i Habitatge i el departament de Joventut de la
Generalitat de Catalunya.

L’objectiu principal del curs és donar una base teòrica i eines que en permetin el coneixement, la comprensió i la identificació dels amfibis, alhora que valorar les condicions necessàries per la seva existència.

El curs consta de dues sessions: divendres 18 de maig, on es parlarà sobre les generalitats dels amfibis (biologia i ecologia), i dissabte 26 de maig, on es parlarà dels amfibis més rellevants de Catalunya i es farà especial èmfasi als problemes de conservació que afronten les espècies i les seves poblacions.

Després de cada sessió teòrica, el curs es completa amb dues sortides de camp, on s’escoltaran i es reconeixeran els cants dels amfibis existents al rodal de Sabadell (riu Ripoll) i al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l’Obac (Vall d’Horta).

Les sessions seran impartides per Marc Franch Quintana, president i fundador de la Fundació EMYS d’estudi i conservació de l’herpetofauna i dels seus hàbitats, i doctorant en zoologia a la Universitat de Barcelona.

La inscripció al curs s’ha de realitzar directament a l’ADENC (Ca l’Estruc, c. Sant Isidre 140, Sabadell) o bé trucant al telèfon 93 717 18 87. El preu és de 50 € pels no socis i de 30 € pels socis i sòcies de l’ADENC.

ADENC
Sabadell, 14 de maig de 2007