diumenge, de juliol 22, 2007

Es manté la convocatòria popular pel dilluns

Fa un parell de dies que informavem que la Comisió de Festes Populars de Sabadell, convocava dilluns una concentració davant l'ajuntament de les set de la tarda fins les nou de la nit, coincidint amb el ple de l'ajuntament. Segons varis comentaris que ens han fet arribar, tan la comisió de festes com particulars, ens informen que la convocatòria segueix en peu, però que no ha sigut convocada per la CFPS. Així que només ens queda demanar disculpes, i animar a la gent a anar a la concentració.

Aquí us penjem el correu que està circulant aquests dies a marxes forçades per internet, i que reflexa la Vox populi.

Atenció Sabadellencs !

Bustos vol prohibir les barraques de festa major . Per impedir-ho ens plantarem davant de l'Ajuntament el dilluns dia 23, en el ple municipal de 7 a 9 de la tarda . Es convida a tothom a venir amb instruments de música o casseroles per fer-nos escoltar.

Feu circular el missatge, no tenim gaire temps. Depèn de nosaltres.

La festa major no ens la prendrà. Prou Estil Bustos !!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola.
Jo crec que les barraques estaven perfectes a la Bassa de ST. Oleguer, pel que fa a les "activitats" de la nit.
És un lloc en que el so afecta poc i no molesta als veins com pot molestar en plena creu alta, es un lloc ampli i espaios per la multitud de gent que hi acut cada any etc.
No se per què tant d'interès en canviar el lloc, quan l'unica cosa que heu aconseguit és empitjorar la situació, ja que no hi haurà lloc suficient per la quantitat de gent que hi assisteix de nit, els carrers no estan tallats i a més a més molestareu als veins (per que creieu que us deixen niomes fins a la 1:30? Creieu que als vostres avis o familiars els hi agradaria viure a prop de la zona on es celebraran les barrauqes??), i ja no parlem de l'endemà la bruticia i olor a alcohol que s'hi trobaran.
Però bé, suposo que la meva opinió no compta, ja que jo "no faig res per canviar les coses ni organitzo les barraques ni formo part de la comissio de festes blablabla".
Com sempre.