dilluns, de juliol 02, 2007

L'ADENC organitza sortides en família per fomentar l'interès naturalístic

Ahir diumenge 1 de juliol l'ADENC va fer una sortida amb els més petits per conèixer els animals del riu. La sortida va tenir lloc a la riera de Castelló, a la seva confluència amb el riu Ripoll. Els participants van poder observar de ben aprop diferents animals que viuen al riu, tan aquells que hi passen tota la vida (els peixos, els amfibis i els petits invertebrats aquàtics, com l’escorpí d’aigua o el nedador d’espatlles), com altres que només hi passen alguna etapa de la seva vida (les libèl·lules i altres larves d’insecte). Aquesta és la darrera sortida de la temporada amb els més petits.

Durant aquesta primavera i estiu s’ha anat realitzant una sortida mensual, en les quals s’han tractat diversos temes, com les papallones, els ocells i els animals del riu.

Per la propera tardor aquest grup de sortides familiars, especialment adreçat a fomentar l'interès naturalista en els infants, està preparant més activitats, com la recol·lecció de bolets per la Mostra de Sabadell o la campanya “Una gla, un arbre”.

ADENC
El Vallès, 2 de juliol de 2007