dimarts, de juliol 10, 2007

L'ateneu Llibertari de Sabadell organitza el cicle de cinema "Buscant Sexe"

Durant Juliol es projectaràn les següents pel·lícules emmarcades dins del cicle "Buscant sexe", els Divendres a partir de les 22h. També podreu gaudir d'uns petits àpats per un mòdic preu.

Divendres 13: VINIERON DE DENTRO DE (1975)

Al complexe residencial de la torre Stareliner, un científic crea, per mitjà d'unes modificacions genètiques, uns éssers semblants a les bavoses que penetren els cossos humans, convertint-los en uns malalts portadors d'una "ràbia" que els fa tenir un insaciable instint sexual, a més de ganes de matar...


Divendres 20 : EL SABOR DE LA SANDÍA (2005)

Taiwan pateix una terrible sequera d'aigua. Shiang-Chyi sec retament omple ampolles dels lavabos públics, mentres que Hsiao-Kang pren banys a mitja nit als dipòsits de reserva de les teulades. Sobreviure és dur, però l'aïllament és impossible de soportar.

Shiang-Chyi coneix per casualitat a Hsiao-Kang, a prop del seu apartament. Ella recorda haver-li comprat un rellotge quan ell treballava com a venedor ambulant. Ara és una estrella del porno, però ella encara no ho sap...

Divendres 27: Documental - DENTRO DE GARGANTA PROFUNDA (2005)

El documental sobre la pel·lícula titulada igual, és una barreja del "com es va fer", "que va suposar" i "que va passar" amb els protagonistes d'una pel·lícula que va marcar tendència en la moda, en el llenguatge i també, com no, en les fantasies sexuals.



Ateneu Llibertari de Sabadell: Passatge Edgard Riccetti nº18 (Al costat de la Pç. Marcet).