divendres, de juliol 20, 2007

Missatge dels dibuixants de El Jueves, i notícia, de que el fiscal vol tancar totes les pàgines web que reprodueixin la imatge

Escribimos esta nota el viernes, 20 de Julio de 2007, a las 19h. Tenemos la redacción llena de medios de comunicación que nos preguntan el por qué del secuestro de la revista. No sabemos qué responderles. El Jueves ha publicado decenas, cientos de dibujos sobre la familia real ( y sobre políticos, famosos, la ETA y todo lo que se mueve). Incluso hemos publicado un libro, TOCANDO LOS BORBONES, un tomazo de 350 páginas que recopilaba los dibujos más divertidos.

Somos humoristas gráficos y trabajamos conscientes de que nuestra obligación, lo que nos piden los lectores, es que exploremos el límite de la libertad de expresión. Podemos aceptar que, incluso, en alguna ocasión, lo podamos traspasar . Gajes del oficio. Si nos pasamos para eso están los tribunales pero...¿un secuestro? ¿ la policía recorriendo los quioscos de todo el país retirando nuestra revista? ¿ De verdad escribimos esto el 20 de Julio del 2007?

Font: El jueves

---------------------------------------------------------------------

Des d'Informació Sabadell volem donar tot el nostre suport a la revista, per la lluita en la defensa de la llibertat d'expressió.

Els feixistes mai ens faran callar, ni un pas enrera !!!!


-------------------------------------------
El fiscal demana al jutge del Olmo que també tanqui la web de El Jueves

La petició del fiscal només fa referència a la web de El Jueves, però també explica que la difusió del dibuix per part d'altres mitjans de comunicació també és un delicte, perquè la imatge és un delicte contra la corona. El fet però, és que bona part dels mitjans digitals i molts blocs ja han publicat la portada de El Jueves.

Font: Vilaweb

---------------------------------------------

Nosaltres ens reafirmem, i continuarem publicant tantes vegades com faci falta la portada de la revista i farem tot el que estigui a l'abast de les nostres mans, per lluitar en contra d'aquestes retallades de llibertat, que ens poden afectar a tots, i senyors, ara per ara la nostra única arma, són les paraules i les imatges.

Visca la llibertat !!!!


Cap comentari: