dimarts, de juliol 24, 2007

L'ajuntament ens vigila amb càmeres com si fossim delinqüents

L'ajuntament ens tracta pitjor que als criminals mentre ens grava durant una concentració en contra de l'actitud del tema de les barraques. Avui ens ha arribat a la redacció aquesta fotografia, aquesta demostra l'enregistrament d'unes les imatges, pràctica il.legal, i que ha fet més d'un cop aquest ajuntament contra tots aquells que li fan la guitza, i a més a més proporciona guàrdia urbana per protegir aquests enregistradors d'identitats.

Aquesta és la seva democràcia...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

bushtos cabron... sembla ser qua les cuatre cameras que hi han instalades a les cuatre cantonades de l'ajuntament no son suficients per a mantenir a la gent suficientment vigilada.
Si senyor, aquest és l'ajuntament del senyor Bustos on ell fa i desfa esnse cap impunitat amb la policia municipal a el seu servei.

Anònim ha dit...

Sempre us controlen?? o es una mica de mania persecutoria?? aquesta foto no demostra que estigui feta el mateix dia ni que sigui la mateixa finestra, pero en cas de que aixi sigui crec que es amb raó, jo no crec que quest control hagi estat per identificar persones de una altre tendencia politica, sinó per prevenir possibles aldarulls i en cas de que hi hagessin poder actiura, ja que per desgracia estem massa acostumats a que ultimamnet totes les reivindicacions acaben amb destrosses al mobiliaro urba o a interessos privats. Tot organitzat i dirigit per tots aquells que us feu dir represaliats quant en realitat sou tots una colla de fills de papa i alhora de fills de puta que feu servir (el tant odiat per volsaltres) sistema democratic per poder fer i desfer. Com en el cas de barraques vinga a cobrar calers de s de l'ajuntafems com vosaltres l'anomeneu, pero que us financia, quant hi ha d'altres ciutadans que necessiten molt mes aquestes ajudes CABRONS FILLS DE PUTA, si per mi fos no us donava ni un puto duro..Aneu a cagar amb les vostres queixes a una altre lloc.